menu

Wie is Laskoo?

Ik ben Peter Trimbos en ik ben fotograaf. Halverwege de jaren '80 studeerde ik af aan de toenmalige School voor Fotografie en Fototechniek, die inmiddels is opgegaan in de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Vanaf 1993 ben ik bezig met professionele digitale fotografie en beeldbewerking, en heb ik gewerkt met en voor de pioniers op die gebieden. Digitaal printen werd ook volwassen en is inmiddels al vele jaren mijn werkterrein, met name waar het gaat om het toepassen van geprint beeld in het interieur. Projectmanagement is hierbij in mijn vingers gaan zitten, geholpen door kwaliteiten als overzicht houden, verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen.

Fotografie en vormgeving zijn al lange tijd mijn grote passie. Laskoo is de vorm waarin ik mijn passie combineer met mijn creatieve talenten en mijn expertise om projecten van klein tot groot efficiënt en naar tevredenheid van de opdrachtgever tot een mooi einde te brengen.

En tot slot nog iets van persoonlijke aard; ik ben een groot liefhebber van Italië, (slow-)food, wijn, fotografie, design, kunst, auto's en autosport en katten.