menu

Wat doet Laskoo?

Of je nu op je werk bent of op school, thuis, in de supermarkt of in het ziekenhuis: je wilt dat je medewerkers, klanten, relaties en gezinsleden zich prettig en comfortabel voelen. Mensen die zich goed voelen op hun werkplek, presteren beter en melden zich minder vaak ziek. In een ziekenhuis knappen patiënten sneller op als ze in een sfeervolle, vriendelijke ruimte verblijven, en iedereen weet uit ervaring dat een gezellige winkelomgeving uitnodigt tot een langer verblijf. Ook in het onderwijs zorgt een prettig interieur voor betere prestaties. Het toepassen van interieursigning in de vorm van foto’s, decoraties, kleuren, afbeeldingen, teksten en bewegwijzering draagt bij aan een aangename omgeving. Interieursigning maakt een wezenlijk onderdeel uit van de sfeer en de uitstraling van het interieur, en daarmee van de beleving van de gebruikers.

Sfeer en beleving zijn de sleutelwoorden om je interieur te laten werken.
De toepassingen van Laskoo spitsen zich toe op een aantal productgroepen. Exclusieve interieurdecoraties op wanden, op glas, op vloeren en op plafonds, op gordijnstof of op akoestische panelen verwonderen de bezoekers en stimuleren geest en creativiteit van de medewerkers en bewoners.
Laskoo biedt professionele oplossingen met full color en grafische interieurdecoraties, daarbij gebruik makend van hoogwaardige laminaten en coatings, akoestisch dempende materialen en brandwerende stoffen, moderne productiemethoden en ervaren monteurs en decorateurs.

Advies, maatwerk en begeleiding
Ik inventariseer graag in een vroeg stadium samen met jou de wensen en behoeftes, zodat ik een optimaal advies kan geven. De planning en de uitvoering, en ook de verantwoordelijkheid voor het totale traject neem ik je desgewenst uit handen.
Laskoo biedt hiervoor in de (ruime) Randstad een totaaloplossing met onafhankelijk advies, ontwerp, fotografie, productie en montage, tot en met eventueel onderhoud.

Bij Laskoo heb je het voordeel van één aanspreekpunt voor alle facetten van je interieurproject. Vanuit Zoetermeer, centraal in de Randstad, reageer en handel ik snel en ben ik zeer flexibel. Mijn advies is eerlijk en onafhankelijk en wordt niet beïnvloed door investeringen in dure machines die moeten draaien. Productie en montage zijn in handen van ervaren partijen, uitgekozen op basis van de kwaliteit en ervaring die het beste bij jouw project passen.
Door de zeer beperkte overhead van Laskoo profiteer je van een prettig prijsniveau. Ook de goede afspraken met de partners van Laskoo helpen hierbij.