menu

Happy Walls

Advies, Ontwerp, Fotografie, Productie, Montage & Onderhoud

Referenties

Om je een idee te geven hoe Laskoo werkt en hoe een traject verloopt in de ogen van de opdrachtgever heb ik een aantal testimonials laten maken. Een testimonial is een ervaring van de klant, in eigen woorden, over het resultaat van mijn dienstverlening. 

De in deze testimonials beschreven projecten heb ik als projectleider bij mijn voormalige werkgever Blomsma Print & Sign uit Zoetermeer met veel plezier uitgevoerd. Ze zijn representatief en geven een goed beeld van wat je van Laskoo kunt verwachten.

Voor een optimaal advies bespreek ik graag in een vroeg stadium met je de wensen en behoeftes, bij voorkeur bij je op locatie. Is er een kant-en-klaar ontwerp, dan adviseer ik na een bezichtiging van de locatie in materiaalkeuze, productie en werkwijze. Ik regel vervolgens op efficiënte wijze de productie en de montage, inclusief het inmeten en de planning. Hoor ik “we willen iets leuks”, dan help ik met het ontwerp en het verkrijgen van passend beeldmateriaal. Ik kan dus de zorg en planning voor het totale traject op me nemen: van advies, ontwerp, fotografie, productie en montage, tot en met eventueel onderhoud.