menu

Happy Walls

Advies, Ontwerp, Fotografie, Productie, Montage & Onderhoud

Kunst

Kunst toegepast in de werkomgeving.

Monumentale kunst, illustratieve kunst, expressieve kunst, verstill(en)de kunst.  Ook kunst is een communicatiemiddel richting medewerkers, bezoekers en gasten. Een goed gekozen kunstwerk reflecteert het karakter van de organisatie en heeft in de praktijk een stimulerende werking op de medewerkers. Kunst is inspirerend en motiverend. Kunst als interieurdecoratie is daarmee een positieve prikkel en een verfraaiing van de werkomgeving.

Laskoo biedt gevarieerd werk aan uit de collecties van geselecteerde kunstenaars, maar daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om werk op maat te laten maken en in praktisch elke techniek, voor elke toepassing, te laten uitvoeren. Exclusieve interieurdecoraties op wanden, op glas, op de vloer, op gordijnstof of op akoestische panelen verwonderen de bezoekers en stimuleren geest en creativiteit van de medewerkers.

Ik stel graag aan u voor:

Barbara van Druten

Barbara van Druten is in 1999 afgestudeerd aan de Academie voor de Beeldende Kunsten in Maastricht. Ze studeerde Visuele Communicatie. Ze heeft illustratieve vormgeving gestudeerd aan de VSUP, de kunstacademie in Praag, Tsjechië. Nadat Barbara een tijdje in Londen en in Cambridge woonde, is zij teruggekeerd in Leiden en is zich gaan richten op het maken van o.a. illustratieve kunst. Met haar kunstwerken heeft ze onder meer in Edinburgh, Cambridge, Londen, Praag,  Maastricht, Barcelona, Miami, Sevilla, Frankfurt, Den Haag, Milaan en Leiden geëxposeerd, waarmee ze allerlei publicaties in verschillende (internationale) kranten en tijdschriften heeft behaald, zoals onder andere in de Scotsman, Elegance, Flair, Marie Claire, Haagsche Courant etc. Haar inspiratie haalt ze onder meer uit het dagelijks leven, reizen en diverse culturen. Haar werken zijn in verschillende collecties opgenomen in binnen- en buitenland, zoals bijvoorbeeld in het Latin Art Museum in Miami. Met haar ARTvertisements heeft zij daarnaast een onderscheidend medium gecreëerd waarin kunstcollages, informatie en advertenties samenkomen, waarmee je op een innovatieve en opvallende manier de identiteit en de missie van de organisatie kunt communiceren.

Word geïnspireerd op haar websites: www.barbaravandruten.nl en www.artvertisements.com

Dominic Brown

De archeologische sites, tekeningen en symbolen die hij ontdekt op zijn reizen naar verre oorden vormen zijn voornaamste inspiratiebron. Veel van zijn werk is gebaseerd op de 5000 jaar oude muurschilderingen en hiërogliefen die hij heeft bezocht tijdens een reis door Egypte. Zijn inspiratie is echter niet alleen gevoed door de Egyptische bezienswaardigheden hij heeft gezien. Al vroeg werd Dominic geïnspireerd door de rijke Turkse cultuur en de Griekse mythologie. Naarmate hij ouder werd ontwikkelde hij ook een fascinatie voor de Maya-mysteries en Inca beschavingen. Hij ziet de excentrische maskers uit Afrika als een manier van communiceren met het verleden. Hij gelooft dat de emotie of het bericht die een kunstenaar wilde uitdrukken vele honderden of duizenden jaren geleden Express niet levendiger kon overgebracht dan door middel van een schilderij, tekening of een symbool. De lijnen en kleuren die werden gebruikt door de kunstenaar ontlokken een bepaalde emotie uit het publiek. Bij het gebruik van zijn eigen lijnen en kleuren wil Dominic, ook, communiceren met mensen wereldwijd. Volgens hem zal iets zonder een tijd- of taalbarrière nooit vergaan.

Raak verwonderd: www.dominicbrown.nl

Noefy

Noefy is het alter-ego van Aswintha van Dijk. Aswintha heeft haar creativiteit al vroeg kunnen toepassen. Als patissier heeft zij zowel nationaal al internationaal veel ervaring opgedaan, maar na een tijdje wilde zij toch haar droom gaan ontwikkelen en waar maken. Vandaar haar huidige passie voor concept, designs en producten met art & graphics als basis. Aswintha wil groeien door te delen met gelijkgestemde creatieven om te blijven verrassen met afwisselend werk. Haar inspiraties zijn: samenwerken met leuke mensen, nieuwe vormen, toegepaste kunst, architectuur, eco / design, culinair, muziek en sport. Aswintha is net als haar werk vrolijk, perfectionistisch maar relativerend. 

Kijk met plezier op de website: www.noefy.com

Wilco Dragt

Wilco Dragt (Eindhoven, 1960) is fine art landschapsfotograaf.  Wilco studeerde van 1978 tot 1985 Bedrijfskunde aan de Technische Universiteit Eindhoven. Als fotograaf is hij autodidact. In zijn fine art foto’s is Wilco vaak op zoek naar sfeer en eenvoud, met oog voor detail en gevoel voor schoonheid. Een terugkerend thema is verstilling en rust; soms worden zijn foto’s ook wel poëtisch genoemd. Het zijn geen weergaves van de werkelijkheid, maar interpretaties ervan, waarbij hij op zoek gaat naar verborgen schoonheid en esthetiek. Zijn foto’s kenmerken zich door krachtige composities. Bij meerdere internationale fotowedstrijden zijn foto’s van Wilco met ereplaatsen onderscheiden.  In 2014 werd Wilco opgenomen in het boek New Dutch Photography Talents 2014, een presentatie van 100 Nederlandse foto-talenten.

Wordt stil van zijn werk: www.wilcodragt.nl