menu

Happy Walls

Advies, Ontwerp, Fotografie, Productie, Montage & Onderhoud

Over Laskoo

Laskoo en Peter Trimbos.

Je hebt bij samenwerken met Laskoo het voordeel van één aanspreekpunt voor alle facetten van het interieurproject. Vanuit Zoetermeer, centraal in de Randstad, reageer ik daarbij snel en flexibel. Mijn advies is eerlijk en onafhankelijk en wordt niet beïnvloed door investeringen in dure machines die moeten draaien. Productie en montage is in handen van ervaren partijen, uitgekozen op basis van de kwaliteit en ervaring die bij jouw project het beste past. Ook voor ontwerp en styling kan ik terugvallen op mensen met de juiste expertise. Daarnaast zorg ik in jouw project voor passend schaduwmanagement, als zekerheid voor de voortgang en het nakomen van gemaakte afspraken.

Door de zeer beperkte overhead van Laskoo profiteer je van een prettig prijsniveau. Ook de goede afspraken met de partners van Laskoo helpen hierbij.

Mijn achtergrond is fotografie. Halverwege de jaren '80 studeerde ik af aan de toenmalige School voor Fotografie en Fototechniek, die inmiddels is opgegaan in de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Vanaf 1993 ben ik bezig met professionele digitale fotografie en beeldbewerking, en heb ik gewerkt met en voor de pioniers op die gebieden. Digitaal printen werd ook volwassen en is inmiddels 10 jaar mijn werkterrein, met name waar het gaat om het toepassen van geprint beeld in het interieur. Project management is hierbij in mijn vingers gaan zitten, geholpen door kwaliteiten als overzicht, verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen.

Fotografie en vormgeving is altijd een passie gebleven. Laskoo is de vorm waarin ik mijn passie combineer met mijn expertise om projecten van klein tot groot efficiënt en naar tevredenheid van de opdrachtgever tot een mooi einde te brengen.

En tot slot nog wat van persoonlijke aard; ik ben een groot liefhebber van Italië, (slow-)food, wijn, fotografie, design, kunst, auto's en autosport en katten.