menu

Interieursigning

 

Interieursigning is een breed begrip en maakt een wezenlijk onderdeel uit van de sfeer en de uitstraling van het interieur, en daarmee van de beleving van de gebruikers.
Denk aan akoestische toepassingen op wanden, maar ook op de vloer of voor de ramen. Of het aanbrengen van privacyfolie op glazen wanden.
Bewegwijzering vormt tevens een wezenlijk onderdeel van signing, waarbij ook het toepassen van LED-verlichting tot de mogelijkheden behoort.
En dit alles uiteraard in uw huisstijl!
Laskoo maakt voor de uitvoering gebruik van vaste partners, en geeft op alle gebied onafhankelijk advies.

Akoestiek

Vorm en geluid
Een intensief gebruik van een ruimte kan leiden tot (te) hoge geluidsniveaus’s. Harde wanden kunnen bovendien zorgen voor een lange nagalmtijd. Concentratieverlies, stress en vermoeidheid kunnen gevolgen zijn. Oplossingen met visuals die geluid absorberen en nagalm voorkomen zijn beschikbaar in alle denkbare maten en vormen, gemonteerd tegen de wand, hangend aan het plafond en vrijstaand in de ruimte.

Bewegwijzering

De professionaliteit van je organisatie komt onder andere tot uiting in de interne bewegwijzering. Met duidelijke signalering zijn zowel de medewerkers als de bezoekers geholpen en daardoor ontstaat rust en een gevoel van vertrouwen. Kwaliteit stelt gerust. Bewegwijzering draagt bij aan de uitstraling van de organisatie als deze is uitgevoerd in de huisstijl. Een eenduidige en consequente uitvoering zorgt voor effectieve en efficiënte communicatie, bezoekers voelen zich welkom.