menu

Happy Walls @ Work

Renovatie, restyling, make-over

Het kan zijn dat je interieur nog helemaal niet is versleten, maar wel toe is aan een nieuwe eigentijdse uitstraling. Of je organisatie heeft een nieuwe huisstijl gekregen die je terug wilt laten komen in het interieur. Een organisatiewijziging leidt vaak tot het aanpassen van de werkruimtes. Wij kunnen wanden en deuren voorzien van een nieuw dessin met behulp van speciaal hiervoor ontwikkelde zelfklevende folies. Hiermee realiseren we een totale transformatie met minimale overlast. Geen hak- en breekwerk, geen stof, geen stukadoor, geen schilder, geen droogtijd.
Met een sfeervol interieur bepaal je de identiteit van je organisatie, waarbij opvallende toepassingen met foto’s, 3D teksten of logo’s en lichtaccenten mogelijk zijn. Ook een nieuwe bewegwijzering kan mooi geïntegreerd worden in het ontwerp.

Interieurdecoratie voor een sfeervolle werkomgeving

Een representatieve, inspirerende werk- en leeromgeving draagt bij aan het gevoel, aan de beleving, en daardoor aan de prestaties van mensen. Met decoraties, met kleuren, afbeeldingen en teksten bepaal je de sfeer en uitstraling van het interieur. Met minder ziekteverzuim en een hogere productiviteit als gevolg. Full color en grafische interieurdecoraties passen hiermee in het concept van Het Nieuwe Werken. In het onderwijs zorgt een prettig schoolinterieur voor betere leerprestaties.

Healing Environment

Uit onderzoek in onder andere de Verenigde Staten weten we dat in de zorg het interieur bijdraagt aan het welzijn van patiënten, familie en werknemers. Rustgevende decoraties kunnen daar een belangrijke rol in spelen.
Minder stress en een sneller genezingsproces zijn het effect van een interieur waaraan aandacht is besteed.