menu

Exclusive

Beeld in het interieur, een visuele beleving

Interieurdecoratie voor een sfeervolle werkomgeving

Het begint met een goed idee. Een representatieve, inspirerende binnenruimte draagt bij aan het gevoel, aan de beleving, en daardoor aan de prestaties van mensen. Met decoraties, met kleuren, afbeeldingen, teksten, bepaal je de sfeer en uitstraling van het interieur. Totale transformatie, minimale overlast. Met minder ziekteverzuim en een hogere productiviteit als gevolg. Full color en grafische interieurdecoraties zijn hiermee een onderdeel van Het Nieuwe Werken. In het onderwijs zorgt een prettig schoolinterieur voor betere leerprestaties.

Healing Environment

In de zorg draagt het interieur bij aan het welzijn van patiënten, familie en werknemers. Minder stress en een sneller genezingsproces zijn het effect van een interieur waaraan aandacht is besteed en rustgevende decoraties kunnen daar een belangrijke rol in spelen.

Interieurtoepassingen

Ik kan je verschillende oplossingen aanbieden met speciale materialen en bewerkingen; naadloos fotobehang, zelfklevend vinyl, hoogwaardige laminaten en coatings, geurabsorberende folie, akoestisch dempende materialen, brandwerende stoffen.

Advies, maatwerk en begeleiding.

Ik inventariseer graag in een vroeg stadium samen met jou de wensen en behoeftes, zodat ik een optimaal advies kan geven. Dat advies is altijd onafhankelijk. De zorg en de planning, en dus de verantwoordelijkheid, voor het totale traject neem ik je desgewenst uit handen: van advies, ontwerp, fotografie, productie en montage, tot en met eventueel onderhoud.